Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sešli jsme se už skoro všichni v sobotu v 17,00.

Přežili jsme horka, kdy i mouchy padaly k zemi. Ve stanech překonali strach z hrozné bouřky. Nakonec jsme hráli za vichru a zimy.

Nedali jsme se. Podívejte se. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné

(MY, 17. 7. 2015 17:00)

Blahopřejeme všem vynikajícím hercům a herečkám i režisérce představení. Škoda, že jsme nemohli sledovat živě..... ale zase jsme si mohli pustit video 2x. Dík.

Nádhera!!!

(Želva, 13. 7. 2015 22:39)

Moji milí kamarádi z okolí Kurníku. Moc vám děkuju za ojedinělý zážitek. Kačenko, skvělá režie i technika, ale především, kde se ty děti naučily tak krásně zpívat?? A jak jste je to naučili v tak krátké době??? Já, když chci s dětmi nacvičit divadlo, třeba na Vánoce, musím začínat už v říjnu a ještě těsně před představením se všichni hroutíme, že to nikdo neumí. Vezmete mě do učení? Fakt se to líbilo nejen mně, ale celé naší početné rodině. A když už to tak hezky umíte, měli byste to zopakovat. Přijdeme zas. (Nejen na Dvanáct měsíčků).

Re: Nádhera!!!

(Káča z hor, 14. 7. 2015 6:44)

Milá Želvo,
děkujeme za pochvalu.
Pořád dětem říkám: "Kdybych nevěděla, že to dokážeš, tak bych to po tobě nechtěla."
"A voni to daj."
To mě naučila maminka. Děti jsou úžasný a dokážou skoro všechno.

Neuvěřitelné !

(Pyšný tatík, dědeček a pradědeček, 11. 7. 2015 7:36)

Jak jen se dá tohle dát dohromady na dvorku starobylého baráku s rotou dětí, které se sešly před týdnem. Všechno to jsou milá stvoření, všechny to hrají krásně, ale málo platné - koza byla umělecký zážitek největší. Škoda, že taky nezazpívala. V tom ji pěvecké a herecké výkony dětiček vysoko překonaly. A to jsem se mohl koukat jen na obrázky a poslouchat jen vše přehlušující stereotyp baskytarového doprovodu. Jak se dokáží děti trefit do nástupu k svým áriím? Obdivuhodné. Žádný průšvih na plynulém průběhu představení. Plakal jsem lítostí, že jsem u toho nemohl být. Díky bláznivá roto, Díky potomci a jejich plody.

Re: Neuvěřitelné !

(Káča z hor, 11. 7. 2015 7:57)

Milý tatíku, dědečku a pradědečku,
děkujeme za pochvalu. Je nám moc líto, že tvá nemocná ouška neslyšela ty skvělé pěvecké výkony. To bys teprve zíral.