Jdi na obsah Jdi na menu
 


titul.jpg

      Každý z nás by jistě rád prožil Vánoce v klidu, míru, pokoji a dobré náladě. Někteří, ti duševně nevyzrálejší, si myslí, že k tomu stačí smažený kapr s bramborovým salátem, putýnka vína či slivovice a purpura na plotně. Ti pak většinu vánočního volna tráví na pohotovosti se žlučníkem, s bolavou hlavou na záchytce anebo voláním k hasičům. Moudrý, zkušený a světaznalý občan však ví, že tu pravou pohodu může vytvořit jen kniha.

Dobrá kniha! Ta nejlepší kniha!!

           A právě takovou knihu vám jako dárek na poslední chvíli – ty, bývají vždycky nejlepší – přichází nabídnout náš nejoblíbenější, sice postarší, přesto však začínající, spisovatel.  Jeho kniha pohádek pro dospělé s názvem Zlatý ručičky je plná humoru, poezie a pochopení pro lidské slabosti – demižónem počínaje a postelí konče. Příběhy v pohádkovém balení se pak navíc odehrávají většinou na místech vám známých – V Kostelci, v havlovické Šiškovně, Rtyni v Podkrkonoší a podobně. Tato kniha se vám jistě stane nejlepším přítelem, rádcem i psychiatrem.

 

       O tom, že tato knížka je opravdu nejlepší dárek těchto Vánoc pro vás i vaše nejbližší, by vás autor při tomto setkání rád osobně přesvědčil.